Cloud

Πολιτική Απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του meletis.edu.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου (Ν. 2472/1997 και οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση το meletis.edu.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του meletis.edu.gr.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Προσωπικά σας στοιχεία θα σας ζητηθούν μόνο όταν θελήσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

 

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το Πρότυπο Κέντρο καθημερινής μελέτης για παιδιά Δημοτικού, στο εξής Πρότυπο Κέντρο Μελέτης, θα μπορεί να τηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών, τυχόν δεδομένα των χρηστών (π.χ. το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, την ηλεκτρονική διεύθυνση email), στο εξής “προσωπικά δεδομένα”, τα οποία θα περιέρχονται στη γνώση του, μέσω της ιστοσελίδας, με σκοπό την πρόσβαση του χρήστη στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές εφαρμογές, την εξυπηρέτηση του, για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους. Το Πρότυπο Κέντρο Μελέτης θα μπορεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν οικειοθελώς με σκοπό την παροχή πρόσβασης σε εφαρμογές ή υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης έχει το δικαίωμα οποτεδήποτε για την μη χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του, αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: meletisveroia@gmail.com.

Ο κάθε χρήστης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμεί μπορεί να εναντιώνεται στη χρήση των προσωπικών του δεδομένων, να ζητήσει αναφορά με πληροφορίες των δεδομένων που διατηρούμε ή να ζητήσει μεταβολή ή ακόμη και διαγραφή αυτών. Τα παραπάνω γίνονται με γραπτή αίτηση από τον ίδιο τον χρήστη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: meletisveroia@gmail.com ή στη διεύθυνση Παστέρ 11, Βέροια ή στο τηλέφωνο: 23315 02545.

 

 

Ασφάλεια Δεδομένων

Το Πρότυπο Κέντρο Μελέτης εφαρμόζει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη νόμιμη συλλογή και επεξεργασία και για την αποτελεσματική προστασία των δεδομένων σας από απώλεια, αλλοίωση ή πρόσβαση τρίτων σε αυτά. Οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφάλειας που ακολουθούμε βελτιώνονται συνεχώς προκειμένου να είναι σύγχρονα και να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 

 

Cookies

Τα cookies είναι αρχεία δεδομένων τα οποία μεταφέρονται από έναν διακομιστή web στον υπολογιστή του προσώπου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα, με σκοπό την τήρηση στατιστικών στοιχείων. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του χωρίς όμως να μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της τοποθεσίας.

Κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας

1. Essentials Cookies: Απολύτως απαραίτητα cookies για την περιήγηση του χρήστη και την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Αυτά τα cookies δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την ατομική σας ταυτότητα.

2. Functional Cookies: Αποθηκεύουν επιλογές και ρυθμίσεις του χρήστη με σκοπό να παρέχουν μια πιο λειτουργική και εξατομικευμένη περιήγηση. Δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν κάποιον επισκέπτη και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

3. Performance and Analytics Cookies: Τα cookies αυτά αποθηκεύουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας από τους χρήστες και καταγράφουν στατιστικά επιδόσεων και σφαλμάτων χωρίς όμως να μπορούν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Τα στοιχεία αυτά συμβάλλουν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας.

4. Remarketing Cookies: Τα cookies αυτά επιτρέπουν στους παρόχους διαφημίσεων να προβάλουν διαφημιστικά μηνύματα σε χρήστες μέσω των διαφημιστικών τους δικτύων, βάσει του τρόπου χρήσης της ιστοσελίδας μας σε προηγούμενές τους επισκέψεις. Οι διαφημιστικές μας ενέργειες περιλαμβάνουν remarketing μέσω του διαφημιστικού δικτύου της Google.

 

Διαγραφή Cookies

Σε περίπτωση που θέλετε να διαγράψετε cookies μπορείτε να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που δίνονται από τον κάθε browser (chrome, Mozilla, Explorer κλπ). Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας ενδέχεται να περιέχει επιπλέον ρυθμίσεις ελέγχου για cookies.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες της ιστοσελίδας ενδέχεται να έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν με χρήση cookies και η απενεργοποίηση των cookies ίσως επηρεάσει τη δυνατότητά σας να τις χρησιμοποιείτε.